Medlemmerne siger

CoreBalance har i årenes løb haft utroligt mange medlemmer.
Læs her hvad nogle af dem siger om CoreBalance:

CoreBalance

“En veninde overtaler mig til at prøve, og det er jeg så glad for. Har nemlig aldrig hørt om Reformeren. Og lad mig slå det fast: Den er vidunderlig at træne i. Jeg har haft et piskesmæld og i mange år kæmpet med daglige smerter og føler både under og efter træning en utrolig lethed, og jeg har ikke ondt. Jeg føler mig tryg og overrasket over alt det, min krop kan, og at jeg ikke skal passe på min nakke, som jeg ellers er så vant til, når jeg træner. Får på intet tidspunkt ondt i nakken og synes oven i købet, at det er rigtig sjovt! En ren win win. Føler mig fysisk udfordret og er rent mentalt så glad og tilfreds. Er helt solgt og ved, at denne form for træning må jeg til igen og igen.”

CoreBalance

“Jeg var overrasket over, at jeg kunne træne uden at få ondt, og uden at få migræne (hvilket jeg plejer at få efter alt træning, hvor pulsen bare kommer lidt op). Jeg kunne mærke at det var godt for min krop og jeg fik vejledning til ikke at belaste f.eks. nakke og skulder. Jeg kan slet ikke lade være med at træne i CoreBalance, jeg får fysisk ondt i min krop hvis jeg IKKE træner. Jeg får mere energi, mindre ondt i nakken og smerten i min skulder forsvinder hvis jeg træner. Hvis jeg havde mere tid, ville jeg træne mere. Jeg har prøvet mange forskellige træningsformer, og CB er simpelthen den bedste træning for mig, idet man ligeledes får vejledning af Marianne, der er fysioterapeut.”

CoreBalance

“Jeg savnede inspiration i min træning. Fitness center var for ensformigt og holdene var for store til at jeg følte, jeg fik den hjælp og motivation, jeg gerne vil have, når jeg træner. Jeg har altid haft problemer med min balance, men ikke vidst hvordan jeg kunne arbejde på den, og samtidig føle jeg blev udfordret fysisk. Jeg opdagede reformer-pilates på en tur til New York. Da jeg kom hjem opdagede jeg, at min timing var så heldig, at CoreBalance lige havde åbnet – og heldigvis blev jeg bidt af det fra første time. Jeg følte mig udfordret på en hel ny måde, fordi det både var balance og styrke på samme tid. Jeg vidste godt, jeg skulle give det flere gange, før jeg vidste, om det var noget for mig. Men jeg var ikke i tvivl om, at jeg skulle fortsætte, da det var første gang, jeg havde følt mig bidt af en sport/træning, hvor der ikke indgik et konkurrence-aspekt. Nu var fokus ikke at vinde og blive bedre end andre. Men at gøre noget godt for mig selv og min krop. Jeg bliver udfordret hver eneste gang jeg træner. Jeg kan godt lide, at der altid er mulighed for at bestemme, hvor meget ens krop er klar på at yde fra gang til gang. Og så kan jeg ikke gå tilbage til er almindeligt fitness center, efter jeg har oplevet den gode stemning og det gå-på-mod, der er i CoreBalance!”

CoreBalance

“Startede fordi jeg læste om CoreBalance på Facebook, og havde læst om reformeren i diverse sports/sundhedsblade. Jeg startede, fordi jeg gerne ville finde en træningsform, hvor jeg kunne træne uden at belaste min nakke, som jeg havde store problemer med. Jeg havde gået til Pilates før, men det var lidt for stille for mig, jeg følte ikke at jeg brugte mine muskler. Så jeg søgte en træningsform, hvor jeg kunne bruge kroppen helt i bund uden at belaste min nakke. Efter første time var jeg overbevist! Det var super fedt, og jeg gik derfra med en fed, fed fornemmelse. Jeg var især glad fordi der blev taget hensyn til min nakke, jeg fik fra start tips til hvordan jeg lavede øvelserne uden at det gik i nakken. Dagen efter kunne jeg knap nok gå, 2. dagen var helt slem! Men havde stadig fornemmelsen af at det havde været så fedt på reformeren. Og jeg kunne mærke hele min krop på den rigtig gode måde! Siden har jeg trænet rigtig mange gange – og er stadig super glad for det. Helt konkret kunne jeg efter ca. 4 måneders træning slippe fysioterapeuten helt – der gik jeg 1 gang om ugen før jeg startede på reformeren. Jeg har fået en stærkere krop og vigtigst – en stærkere nakke/skulder. Jeg har ikke længere hovedpine. Og jeg føler mig glad og fysisk træt hver gang jeg går fra CoreBalance.”

CoreBalance

“Jeg tror, jeg er en af de største fans af Pilates Reformer i dit center. Jeg var solgt i løbet af første træning. Jeg bliver udfordret på min balance, mobilitet og styrke og efter en træning har jeg det fuldstændig fantastisk i min krop. Jeg har altid trænet meget og har lavet atletik og styrkeløft på eliteniveau. Jeg har dog altid været en smule hæmmet, da jeg er blevet opereret 5 gange i mit knæ og slutteligt fik jeg et nyt knæ for 9 år siden. Jeg har altid været stærk, men i forbindelse med at jeg er blevet ældre har jeg savnet den smidighed og mobilitet, som jeg havde da jeg var 25 år og startede på politiskolen. I de sidste ca. 20 år har jeg trænet i fitness centre fortrinsvis alene, da jeg har PTSD (Posttraumatisk stresssyndrom). Jeg har længe savnet udfordringer på mit niveau og træning sammen med andre mennesker. Da jeg blev bekendt med træningsformen, var jeg klar over, at det var det, jeg søgte. Pilates Reformer har givet mig min krop tilbage!”

CoreBalance

“For to år siden fik jeg konstateret 2 diskusprolapser i nakken. Har siden da prøvet adskillige former for fitness, styrketræning til afhjælpning af gener fra prolapserne – intet har rigtigt hjulpet. Fik anbefalet CoreBalance af en veninde og startede i januar 2015. Efter første time var jeg helt “solgt” – har aldrig prøvet noget så godt og effektivt. Er siden da blevet fuldstændig afhængig af det. Foruden, at jeg synes det hjælper min nakke, kan jeg mærke, at min krop er blevet “stærkere” og mere spændstig / smidig. Derudover er det et fantastisk sted at komme – meget personligt og fantastisk stemning. Marianne er bare super dygtig, meget kompetent og altid i sprudlende humør – hun tager altid individuelle hensyn til “vores forskellige skavanker” – hun ved, hvad hun snakker om.”

Kontakt CoreBalance

Vil du gerne vide mere eller brænder du inde med et spørgsmål, så tøv ikke og tag endelig kontakt.

Jeg vil hellere end gerne hjælpe!

Kontakt Marianne på: 

Core Træningscenter 217