Nyhedsbrev

Nyhedsbrev fra CoreBalance

CoreBalance sender regelmæssigt nyhedsbrev ud med friske opdateringer og nyttige tips. Længere nede på siden kan du se tre eksempler på nyhedsbrev og dermed få en ide om indholdet.

Lyder det interessant, så tilmeld dig her: Nyhedsbrev fra CoreBalance

IMG_2279

Mini-workshop online - ku' det være noget for dig?
Sendt: 23.4.2020

Kære læser

Jeg håber, at du har det godt og nyder at foråret viser sig fra sin smukkeste side i disse dage. Jeg er fortsat i fuld gang med at holde CoreBalance kørende. Det betyder også at jeg afprøver, hvad I gerne vil og hvad I ikke gider, så i de kommende dage afprøver jeg 2 nye tiltag - stadig online:

 • I morgen fredag d. 24.4. er der lagt en ekstra online Yin-yoga kl. 9.00-10.15, du kan tilmelde dig med det samme, og hvis vi blir nok, så gentager jeg den igen næste fredag og næste fredag.
 • Torsdag d. 30.4. kl. 19.00-20.00 er der Online-træning i form af en mini-workshop - temaet er Psoas/mørbraden. Vi bruger en hel time på bare at give opmærksomhed til én af de mest centrale muskler i hele kroppen. Vil du være med? Du tilmelder dig præcis som til de andre online-hold. Du skal blot bruge en måtte og 2 store puder/yogabolster, samt Zoom-adgang. 1 klip eller 80kr.
 • Torsdag d. 7.5. kl. 19.00-20.00 er der en mini-workshop mere online - temaet er: Fødder, den aften bruger vi sammen en hel time på at massere og blødgøre fødderne. Du skal bruge en stol at sidde på, en bold til at massere med - grøn blod/tennisbold el.lign. samt Zoom-adgang. 1 klip eller 80kr.

Hvis du har svært ved at overskue min online-holdplan, så forstår jeg det godt - du kan tage et tjek på holdplanen på hjemmesiden, du kan bladre frem i den.

1:1 reformer

Der er nu åbnet op for, at vi som fysioterapeuter må tilbyde 1:1 træning ved behov, dvs. hvis du har en krop, der reagerer med smerter og/eller nedsat funktion pga. mangel på træning, så har du mulighed for at booke en ene-time med mig i reformeren. Jeg sørger for alt omkring sikkerhed - dvs. du træner på reformeren tættest på vandkøleren, jeg er ved min egen reformer i midten af rummet, og vi har derfor en afstand mellem os på 3-4 m., der er sprittet af når du kommer, og der bliver sprittet af igen, når du går. Det koster 800kr. for en enetime. Du er meget velkommen til at betale med klip, som du har stående. Kontakt mig, hvis det kunne være en god mulighed for dig.

Kærlig hilsen
Marianne

PS. Du kan stadig nå at tilmelde dig Corona-video-liste vol.2 - 150kr. på Mobilepay til nr. 39592. Fredagens video bliver en Psoas-teaser, du får en lille smagsprøve på min Psoas-mini-workshop.

En video + en opskrift til dig fra mig
Sendt: 16.4.2020


Kære læser

I dag er det præcis 5 uger siden at studioet havde første lukke-dag, og hold nu op hvor jeg savner den der stemning i studioet. Men hvordan går det egentlig her i mit hjemmekontor/hjemmestudio? Joh tak.... det går faktisk ret godt:

 • Jeg og min familie er raske.
 • Jeg er i godt humør.
 • Jeg har foreløbig produceret 20 små videoer.
 • Jeg har foreløbig undervist 15 online-klasser med videoer.
 • Jeg har fået solskin i ansigtet stort set hver dag.
 • Jeg har modtaget utallige søde SMS'er, beskeder, mails og hilsner.
 • Jeg er faktisk bare taknemmelig for alt.

I dag har jeg valgt at dele lidt med dig - du får én af mine videoer. Denne gang er det et forslag til en lille stræk-sekvens du med fordel kan lave efter aktivitet - f.eks. en lang gåtur, en løbetur, en cykeltur eller efter styrkeøvelser på stuegulvet eller terrassen. Det er stræk og mobilitet, og du skal bruge et tørklæde, et bælte eller lign. Værsgo og god fornøjelse.

Jeg prøver virkelig at få noget godt ud af den her l....-situation, selvom studioet er lukket. Jeg fortsætter med at undervise online indtil studioet åbner igen OG i et vist omfang også bagefter, den her situation har vist sig at rumme nye muligheder både for jer og for mig :), f.eks. at Yin Yoga alene, men med mig på video faktisk er ret godt for krop og sind!

Online-træning

Har du lyst til at deltage i min online-træning? Det fungerer ret godt - det kræver at du har Zoom installeret enten på PC eller som app på I-phone/I-pad.

Du tilmelder dig i bookingsystemet eller pr. SMS til mig. Du kan bruge dine alm. klip eller du kan købe online-klip - 1 stk. 80kr. eller 5 stk. 375kr.

Du modtager et Møde-ID pr. mail ca. 1½ time før, og efterfølgende modtager du et link til videoen, dvs. at du kan lave træningen på et andet tidspunkt, hvis du ikke har mulighed for at være med live.

Opskrift og foredrag

Før Corona fik jeg mulighed for at tilbyde dig et foredrag med Jana Due Nielsen, ergoterapeut og sundhedsrådgiver fra Umahro Cadogan. Foredraget er udskudt til studioet åbner igen, MEN indtil da får du herJanas opskrift på en sund smoothie:

2 håndfulde frisk spinat
2 håndfulde frisk grønkål
1 bundt persille
1 håndfuld frosne, grønne bønner
1 banan
½ citron
1 spsk tahin
½ tsk lakridspulver
2-3 dl mandelmælk
evt. 1 dl skyr
Blend alle ingredienser i 3-4 min, og drik. Uhmm.......

Corona-video-liste vol. 2 - skal du nå med?

Jeg er i fuld gang med at udsende en ny runde videoer - denne gang en serie på 12 videoer, som kommer lige direkte til dig 3x om ugen indtil 10. maj.

Jeg har allerede udsendt de første 2 videoer, hvoraf den ene er den jeg har givet dig i dag. Hvis du tilmelder dig, får du stadig alle 12 videoer, og du har adgang til dem til evig tid :-) OG så har du også støttet mig og mit studio <3

Du tilmelder dig ved at sende mig 150kr. på MobilePay til nr. 39592, og skrive din mail i kommentarfeltet, hvis jeg ikke allerede har din mailadresse.

Kærlig hilsen
Marianne

PS. Der er Godnat Yin Yoga igen i aften kl. 21.00-22.15, og hvis du skal til Dronningens fødselsdag, så får du jo videoen og kan lave timen i morgen eller i weekenden, eller en dag, hvor der er uro i krop og sind.

Vil du ha' idéer til terrasse-træningen, så læs videre
Sendt: 24.3.2020

Kære læser

Jeg håber at du og din familie er raske, og har fundet en god rytme på den meget forandrede hverdag, vi alle skal indstille os på varer nogen tid endnu. I går meldte Statsministeren ud at lukningen af mange aktiviteter herunder mit studio skal fortsætte indtil d. 14. april. Denne situation er ikke en overraskelse for mig, jeg regnede faktisk med det. Da jeg begyndte at lave små videoer havde jeg ikke i første omgang tænkt at det skulle vare 4½ uge, men nu tænker jeg - det skal nok gå - det har udfordret mig til at tænke anderledes både i forhold til træningen og i forhold til min virksomhed, og nytænkning er godt.

Så oprettede jeg videolisten, hvor der nu er 101 tilmeldte, det er HELT VILDT, og jeg er mega taknemmelig for jeres støtte OG interesse for at få idéer til hjemmetræningen. I dag har jeg lavet en video med idéer til træning på din terrasse inspireret af det fantastiske vejr. Den version du får i nyhedsbrevet er en kort version. Hvis du vil have den fulde version, så læs nedenunder hvordan du tilmelder dig min "corona-video-listen".

Status på min løbetræning har jeg jo også lovet, det går sådan at jeg har haft en låsning i mit bækkenled, så jeg har været grounded siden onsdag i sidste uge, men i dag kom løbeskoene så i gang igen, programmet blev:

 • 5 min rask gang, som opvarmning
 • 3 min løb og 2 min gang, gentog det 4 gange
 • 5 min rask gang, som nedvarmning

I stedet for løbetræningen har jeg gået skønne lange ture, det kan varmt anbefales, det er nemt at holde afstand, du får frisk luft og god motion.

Vil du lave Yin Yoga med mig på fredag?

Jeg savner at undervise sådan rigtigt, så derfor tænkte jeg, at du måske også savner at blive undervist sådan rigtigt, altså mere end de bare 15 min i mine små videoer, derfor laver jeg nu en online-session med Yin Yoga nu på fredag kl. 15.00-16.15.

Hvad kræver det af dig: At du vil betale 50kr. (intro-pris) for 75 mins Yin Yoga, at du kan gå med online, lige præcis det tidspunkt jeg sender live - du åbner bare Zoom via din computer med et link, jeg mailer en udførlig guide til alle deltagere senest dagen før. Desuden kræver programmet at du har en måtte, et tæppe og en stor pude (hovedpude, sofapude), samt evt. en lille pude til nakken, hvis du ved at du er glad for det.

Hvordan kommer du med? Send mig 50kr. via MobilePay nr. 39592 og hold dig klar fredag kl. 15.00.

Efterfølgende får du tilsendt et billede af programmet - dvs. navn på stræk, antal minutter samt en lille tegning, så du har mulighed for at tage programmet frem på et senere tidspunkt.

Hvis der er tilslutning til idéen, så laver jeg også Yin Yoga 3 gange i næste uge, og måske en anden form for træning, hvis der er stemning for det?

Bella Beluga - nu med 20% corona-rabat

Jeg har fået tilbudt 15% rabat fra min leverandør Bella Beluga, den rabat giver jeg videre til dig som 20% rabat.

Det gælder alt ikke-nedsat Bella Beluga tøj, men det skal bestilles senest d. 31.3. altså tirsdag i næste uge - dvs. jeg skal have din bestilling senest tirsdag inden kl. 12.00.

Du kan dels tjekke op på tøjet på Bella Belugas hjemmeside, eller du kan se den lille video jeg har lavet, hvor jeg præsenterer tøjet for dig HER.

Priser på de mest gængse styles:
Classic tights long 420kr.
Classic tights 3/4 360kr.
Classic long sleeve 320kr.
Classic top w/bra 300kr.
Y-back top 300kr.
Jackie top 290kr.
Oversize tee 220kr.

Du skriver til mig på den lilla knap hvad du gerne vil have, jeg bestiller varerne hjem, leverer dem hjemme hos dig og så betaler du med MobilePay ved levering.

Corona-video-liste

Jeg har på nuværende tidspunkt udgivet 5 videoer, der kommer yderligere 3 i denne uge incl. den jeg udsender i dag, i uge 14 kommer der igen 4 videoer og endelig kommer der 3 videoer i påskeugen, dvs. i alt 15 små videoer med inspiration til din hjemmetræning.

Du indbetaler 150kr. på min Mobilepay nr. 39592 (altså kun 10 kr. pr. video), i kommentaren skriver du din mail og så kommer du med på listen. Du bliver selvfølgelig ikke snydt, så hvis du tilmelder dig nu, så sender jeg dig selvfølgelig de videoer der allerede er ud-kommet. De er til-gængelige ligeså længe og tit det passer dig.

Samtidig med at du får brugbar inspiration til hjemmetræning, så støtter du også mit lille studio i en lidt stram tid.

Den korte udgave af dagens video får du her som en lille teaser, og hvis du vil ha mer'. så er det frem med MobilePay.

Tusind tak for alle de søde, kærlige, sjove og opmuntrende beskeder. Tak for alle de dejlige opdateringer på træningen i denne tid.

Bliv ved med det, jeg elsker at følge med!

Kærlig hilsen
Marianne

Kontakt CoreBalance

Vil du gerne vide mere eller brænder du inde med et spørgsmål, så tøv ikke og tag endelig kontakt.

Jeg vil hellere end gerne hjælpe!

Kontakt Marianne på: 

Core Træningscenter 217