Om CoreBalance

Hvem er vi

CoreBalance slog dørene op i september 2013. Studioet er startet af og drives af Marianne (49år), som har været fysioterapeut i 25 år, og har arbejdet indenfor mange forskellige områder af fysioterapien. Sideløbende med fysioterapien har Marianne uddannet sig indenfor forskellige former for træning, herunder Pilates, Pilates-Rehab, træning på de store bolde og træning med de små bolde (Redondo-bolde), Pulsing Pilates® Barre, Pilates Reformer uddannelse fra Balanced Body, Åndedræt, Fascia-træning samt Yin Yoga.

CoreBalance har flere instruktører. Se længere ned på siden.

Core Træningscenter 217
IMG_2215

Marianne siger:

"Med CoreBalance har jeg skabt et personligt træningsstudio med sjæl, hvor det er rart at være og med fokus på funktionel og effektiv træning. Mit fokus er overordnet den enkeltes velvære. Missionen med CoreBalance er at tilbyde træning, som nedsætter smerter og gener, som nedsætter behovet for smertestillende medicin og som nedsætter behovet for passiv behandling.

Min baggrund som fysioterapeut gør mig i stand til, at tilrettelægge træningen effektivt, og samtidig under hensyntagen til eventuelle skavanker. Med Reformeren har jeg fundet et træningsredskab, som kan det hele og hvor muligheden for variation er uendelig! Jeg elsker at undervise, og studioet er min baby nr. 3."

Instruktører

Udover Marianne, underviser følgende instruktører også i CoreBalance:

Line Zesach

Mit navn er Line, jeg er 24 år og bor i Aarhus C.
Til hverdag læser jeg til lærer på VIA University College, og så nyder jeg en tur i skoven på min søde islandske hest.

Jeg har de seneste 3 år været instruktør i DGI-huset Aarhus, hvor jeg har undervist i bl.a. TRX og andre forskellige styrkehold.
Jeg har længe været meget glad for pilates, og nu har jeg så forelsket mig i reformeren og ikke mindst Mariannes hyggelige studio. 
Jeg underviser i TRX og reformer i CoreBalance. Jeg glæder mig meget til at møde jer.

 

 

Julia Rasmussen

Jeg er 25 år og bor i Aarhus C, og til daglig læser jeg til fysioterapeut, hvilket jeg finder meget spændende, og jeg er rigtig glad for studiet. Jeg bliver færdig sommeren 2024.

Jeg har altid danset og lavet gymnastik, og elsker at udforske kroppens bevægelser. Jeg har undervist i både dans og gymnastik i ca. 10 år. De seneste 3 år har jeg også undervist i Puls og styrke. Og det seneste skridt er så, at jeg nu også underviser i reformer i CoreBalance, jeg er glad for at være kommet i gang med det og glæder mig til at møde jer alle.

 

Nana Nørby

Jeg er 49 år og bor i Beder. Jeg underviser til daglig på en folkeskole i Odder. Jeg har bl.a. linjefag i idræt. Jeg er uddannet i Pilates på gulv fra DGI, og i Pilates på reformer fra Balanced Body, og har desuden en yogauddannelse fra DGI. Jeg har undervist i CoreBalance, siden åbningen i september 2013. Jeg sørger altid for at komme hele kroppen igennem, og det er min hensigt at udfordre alle, der kommer på mine hold. Samtidig er det vigtig for mig at komme omkring den enkelte og tage hensyn til eventuelle skavanker. Jeg nyder at undervise i CoreBalance, og går altid glad på arbejde.

Maria Gam Andersen

Jeg er 37 år gammel og uddannet fysioterapeut i 2013. Efter 6 år som manuel behandler har jeg besluttet at uddanne mig til lægesekretær ,og det er jeg godt i gang med. Jeg blev introduceret til Pilates første gang i 2003 under min danseuddannelse i Leeds. Jeg er uddannet STOTT Pilates underviser i Aarhus, og har undervist i CoreBalance siden marts 2017. Der er mange små detaljer i Pilates, hvilket gør, at det aldrig bliver kedeligt for mig at træne eller undervise i. Der er fokus på kropsforståelse og åndedræt, kroppens position og koordination under udførelsen af øvelserne. Jeg ønsker at udfordre og inspirere, så lidt 'hjernegymnastik' kommer man ikke udenom, når man kommer til mine timer.

Mette Christensen

Jeg er 47 år, bor I Højbjerg med min kæreste og vores 2 piger. Jeg er uddannet pædagog og arbejder med udsatte børn og unge. Jeg har stor interesse i at arbejde med sundhed og trivsel.

Sund kost, motion, nærvær og personlig udvikling ligger mit hjerte nært. Det motiverer mig at styrke den enkeltes personlige ressourcer, og jeg tror på at vi sammen kan flytte grænser, bryde mønstre og udvikle os. Reformer træning har været med til at flytte grænser hos mig. Jeg har, så længe jeg kan huske, døjet med balancen og er bange for højder. Så bare det at stå i planke med fødderne på fodbarren har været en stor udfordring for mig. Jeg oplever at reformer træning kan noget helt særligt- skabe forbindelse mellem mental balance og fysisk velvære. Tempoet og stemningen i Core Balance fylder mig altid med god energi både under og efter en time. Den begejstring jeg selv har ved træningen, ønsker jeg at dele med andre. 

XX

Kontakt CoreBalance

Vil du gerne vide mere eller brænder du inde med et spørgsmål, så tøv ikke og tag endelig kontakt.

Jeg vil hellere end gerne hjælpe!

Kontakt Marianne på: 

Core Træningscenter 217