Om CoreBalance

Hvem er vi

CoreBalance er startet i 2013 og drives af Marianne, som har været fysioterapeut i 21 år, og har arbejdet indenfor mange forskellige områder af fysioterapien. Sideløbende med fysioterapien har Marianne uddannet sig indenfor forskellige former for træning, herunder Pilates, Pilates-Rehab, træning på de store bolde og træning med de små bolde (Redondo-bolde), Pulsing Pilates® Barre, Pilates Reformer uddannelse fra Balanced Body, Åndedræt, Fascia-træning samt Yin Yoga.

CoreBalance har flere instruktører. Se længere ned på siden.

Core Træningscenter 217
IMG_2215

Med CoreBalance har jeg skabt et personligt træningsstudio med sjæl, hvor det er rart at være og med fokus på funktionel og effektiv træning. Mit fokus er overordnet den enkeltes velvære. Missionen med CoreBalance er at tilbyde træning, som nedsætter smerter og gener, som nedsætter behovet for smertestillende medicin og som nedsætter behovet for passiv behandling.

Min baggrund som fysioterapeut gør mig i stand til, at tilrettelægge træningen effektivt, og samtidig under hensyntagen til eventuelle skavanker. Med Reformeren har jeg fundet et træningsredskab, som kan det hele og hvor muligheden for variation er uendelig! Jeg elsker at undervise, og studioet er min baby nr. 3.

Instruktører

Udover Marianne, underviser følgende instruktører også i CoreBalance studiet.

Nana Nørby

Jeg er 47 år og bor i Beder med min mand og to børn. Jeg underviser til daglig på en folkeskole i Odder. Jeg har bl.a. linjefag i idræt. Jeg er uddannet i Pilates på gulv fra DGI, og i Pilates på reformer fra Balanced Body, og er desuden ved at tage uddannelse i Yoga også i DGI. Jeg har undervist i Pilates på reformeren i CoreBalance, siden åbningen i september 2013. Jeg sørger altid for at komme hele kroppen igennem, og det er min hensigt at udfordre alle, der kommer på mine hold. Samtidig er det vigtig for mig at komme omkring den enkelte og tage hensyn til eventuelle skavanker. Jeg nyder at undervise i CoreBalance, og går altid glad på arbejde.

Phine Kjær Wiborg

Jeg er 30 år. Jeg har igennem de sidste 12 år undersøgt mange former for yoga og fundet ud af, at det for mig er vigtigt at krop og sind hænger sammen. Yoga skal være med til at skabe denne balance, hvilket er målsætningen i mine timer. Min form for undervisning har fokus på at skabe ro i sindet og med ro i sindet kan vi være fuldstændig målrettet til at skabe kropslige fysiske resultater. I min undervisning viser jeg minimalt, og fokuserer i stedet på at instruere og assistere verbalt og fysisk. Jeg er uddannet Yogalærer i Indien af The Yoga People (200 timer).

Katerina Skopalová

Jeg er 27 år gammel og oprindeligt fra Tjekkiet. Jeg er uddannet psykolog, og derudover er jeg uddannet i at undervise i Pilates både på gulv og på reformeren. Jeg har undervist i Pilates siden 2012. Når jeg underviser fokuserer jeg på oplevelsen af bevægelse, hvordan mærkes det i kroppen, mere end hvordan det æstetisk ser ud. Jeg ønsker at deltagerne føler sig afslappede og stærke på én og samme tid i disse fantastiske øvelser.  Når jeg underviser er jeg open-minded og tager inspiration fra mange bevægelses-retninger, herunder mine egne erfaringer som gymnast og atlet gennem mange år. Jeg forstår meget dansk, men føler mig mest komfortabel med at undervise på engelsk.

Maria Gam Andersen

Jeg er 35 år gammel og uddannet fysioterapeut i 2013. Jeg blev introduceret til Pilates første gang i 2003 under min danseuddannelse i Leeds. Efterfølgende har jeg trænet Pilates som et supplement til min egen træning. Jeg er uddannet STOTT Pilates underviser hos Michael Christensen i Aarhus og har undervist i forskellige niveauer. Det er en træningsform, der har fokus på kropsforståelse og åndedrættet. Der er mange små detaljer, hvilket gør, at det aldrig bliver kedeligt for mig at træne eller undervise i. Jeg går meget op i de små detalje og kroppens position under udførelsen af øvelser. Jeg kan godt lide små sekvenser med koordinering, så lidt 'hjernegymnastik' kommer man ikke udenom, hvis man kommer til mine timer.

Kontakt CoreBalance

Vil du gerne vide mere eller brænder du inde med et spørgsmål, så tøv ikke og tag endelig kontakt.

Jeg vil hellere end gerne hjælpe!

Kontakt Marianne på: 

Core Træningscenter 217